به انجمن خوش آمدید

شما به عنوان یوزر میهمان وارد شده اید. جهت استفاده از تمامی امکانات لطقا وارد حساب کاربری خود شوید.

1 ارسال در این موضوع قرار دارد

سلام دوستان می خواستم یه مطلب رو بهتون بگم در مورد دسترسی های یک برنامه که موقع نصب از کاربر میخواد 

اکثرا همه تون تا حالا با اندروید کار کردید و برنامه نصب کردید روش موقع نصب که میزنید یه متن در مورد دسترسی هایی که اجازه شو می خواد از کاربر میاد پایین هم 2 تا  کلید یا باتن به اسم نصب و کنسل و جود داره ما ایرانیا  یا اصلا خیلیا برطبق عادت نخونده اینجور چیزارو رد میکنن غافل ازین که اون برنامه شاید برنامه هکینگ یا الوده باشه که دسترسی جاهایی رو ازتون بگیره که لزونم نیاز نداره  مثلا برنامه ای که  مربوط به ادیت کردن متن  لزومی نداره به پیامک های طرف  یا دوربین و میکروفون گوشی دسترسی داشته با شه
 
اکثر این برنامه های دوربین لخت کن و وای فای هکر و شارژ رایگان  صرفا جهت دزدین اطلاعات شما ساخته شده و با روش های مهندسی اجتماعی شما ترغیب به نصب اون برنامه ها میکنن که نصب کنین و اطلاعات تونرو بدزدن 
 

یه قابلیت خوب که من دیدم توی اندروید 9 و 10 شایدم توی نسخه های پایین ترم باشه من اینا رو دیدم موقع نصب ازتون اجازه دسترسی هارو نمی خواد وقتی نصب شد و برنامه اجرا شد وقتی برنامه می خواد مثلا به دوربین دسترسی داشته باشه بهتون پیام میاد اقا این برنامه دسترسی دوربین رو می خواد ایا اجازه میدید این ارورو ها دونه دونه میان و دسته جمعی دسترسی نمیدید به بنامه ها اینطوری خطای اشتباه کردن کاربر پایین میاد که اشتباهیی دسترسی ای نده به برنامه ه نیاز نداشته باشه قابلیت خوبیه ولی باز باید خیلی دقت کنید که دسترسی ای ندید به برنامه ها که مورد نیازش نباشه 



با تشکر که حوصله کردید و مطلب رو خوندید تا مطلبی دیگه  خدانگه دار

**اگه اشتباهی تایپی شده به بزرگی خودتون ببخشید **

 

به اشتراک گذاری این ارسال


لینک به ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

برای ارسال دیدگاه یک حساب کاربری ایجاد کنید یا وارد حساب خود شوید

برای اینکه بتوانید دیدگاهی ارسال کنید نیاز دارید که کاربر سایت شوید

ایجاد یک حساب کاربری

برای حساب کاربری جدید در سایت ما ثبت نام کنید. عضویت خیلی ساده است !

ثبت نام یک حساب کاربری جدید

ورود به حساب کاربری

دارای حساب کاربری هستید؟ از اینجا وارد شوید

ورود به حساب کاربری