Kiavash 1 ارسال شده در 3 مهر 1398 چگونگی انجام کرک بازی ps4 اکانت به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
majidmps25 2 ارسال شده در 12 مهر 1398 ما هم بشدت نیازمندیم دوستان هکر کمک کنید سپاس به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
CYREX888 6 ارسال شده در 18 مهر 1398 من اینجا هستم برای همین قبلا کنسولفا هم براشون اکانت زدم به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
Mossa12 1 ارسال شده در 19 مهر 1398 سلام کسی confing جدید psn نداره به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
local 3 ارسال شده در 20 مهر 1398 سلام میشه کرک بازی ps4 رو بگین مرسی به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
vortex team 1,446 ارسال شده در 30 مهر 1398 سلام خدمت دوستان در جواب همه دوستان بگم که کرک اکانت PSN به اسانی پیدا نمیشه و بیشتر فروشی هست و اینکه PSN برای جلوگیری از هک شدن اکانت های مشتری از تایید دو مرحله ای استفاده میکنه و فعلا امکان کرک و یا هک اکانت PSN وجود نداره به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
ahura3d 4 ارسال شده در 24 آذر 1398 ببخشید میپرسم! من تا خرخره تو قرض هستم میخوام گیم نت بزنم! یعنی الان باید دو میلیون پول اکانت بدم برای چهارتا دستگاه؟ راهی نیست بازی خودم اکانت بدست بیارم؟ به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
majidlogger 98 ارسال شده در 25 آذر 1398 سلام دوست عزیز بله قابل کرک هستش کانفیگ هم برای برنامه اوپن بولت سالمش هست و نیاز به پروکسی هم داره که راه گرفتم پروکسی هم میگیم که نخواید هزینه کنید اون تایید دو مرحله ای هم به طریقی قابل دور زدن هستش که جدیدا دیدم 200 هزار تومن میفروشن برای بایپس دو مرحله ای باید از لینک زیر لاگین کنیدPlease login or register to see this link. کانفیگ psn برای برنامه اوپن بولت بزودی داخل انجمن قرار گرفته میشه ولی شرطش اینه انجمن را به دوستان خودتون معرفی کنید و ممبرها زیاد بشن به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
Rezabarca110 0 ارسال شده در 19 اسفند 1398 سلام من الان کمبو پروکسی زدم اما اکانت های که میده اکانت ps4 نیست و باز نمیکنه علت شو کسی میدونه به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
Rezabarca110 0 ارسال شده در 19 اسفند 1398 در در 18 مهر 1398 در 15:01، CYREX888 گفته است : من اینجا هستم برای همین قبلا کنسولفا هم براشون اکانت زدم شما بلد هستید اکانت psn گرفتید به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر