AliBGI 70 ارسال شده در 30 شهریور 1398 (ویرایش شده) با سلام خدمت دوستان عزیز نسخه جدید uproxy tool رسید! version: 2.0 قابلیت های این نرم افزار: جمع آوری پروکسی چک کردن پروکسی بر اساس پرتکل (http/cocks4/5) چک کردن ssl پروکسی تنظیم ترد برای سرعت بیشتر اعمال مرتب کردن پروکسی بر اساس نیاز شما سیو کردن پروکسی های چک شده بر اساس کشور Please login or register to see this link. لینک دانلود: مخفی کننده Please login or register to see this link. ویرایش شده 30 شهریور 1398 توسط AliBGI به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
reeeeeeeeeeeeeeeeeeeee 2 ارسال شده در 7 مهر 1398 غقفغقغقغقغقغ به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
SetupEditor 38 ارسال شده در 16 آبان 1398 سلام و درود این نسخه جدید را بنده از هر کجا دانلود می کنم اصلاً اجرا نمیشه و همون اول خطا میده ولی با نسخه 1.8 هیچ مشکلی ندارم اساتید دلیلش و اگر اطلاع دارید لطف کنید به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
vortex team 1,221 ارسال شده در 17 آبان 1398 در 19 ساعت قبل، SetupEditor گفته است : سلام و درود این نسخه جدید را بنده از هر کجا دانلود می کنم اصلاً اجرا نمیشه و همون اول خطا میده ولی با نسخه 1.8 هیچ مشکلی ندارم اساتید دلیلش و اگر اطلاع دارید لطف کنید سلام این نسخه از نظر من و دوست عزیزم AliBGI بهترین نسخه است و اینکه اگر رو سرور یا روی سیستم پروکسی بندازی پروکسی های بیشتری با این نرم افزار میتونید جمع بکنید رو تست های که انجام دادیم بالای 5000000 تا پروکسی لیچ کرده عکسی از ارور نسخه ای که دارید استفاده میکنید هم ارسال کنید چک کنیم به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
arshia3even 0 ارسال شده در 21 آبان 1398 پسورد چیه؟ به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
SetupEditor 38 ارسال شده در 22 آبان 1398 در در 17 آبان 1398 در 18:09، vortex team گفته است : سلام این نسخه از نظر من و دوست عزیزم AliBGI بهترین نسخه است و اینکه اگر رو سرور یا روی سیستم پروکسی بندازی پروکسی های بیشتری با این نرم افزار میتونید جمع بکنید رو تست های که انجام دادیم بالای 5000000 تا پروکسی لیچ کرده عکسی از ارور نسخه ای که دارید استفاده میکنید هم ارسال کنید چک کنیم سلام و درود بنده هم با شما اساتید و عزیزان موافق هستم بنده ، هم نت فریمورک نصب کردم مخفی کننده و هم RuntimePack 19.6.5 Full نصب کردم اما هنگام اجرا با این خطا مواجه می شوم مخفی کننده در در 21 آبان 1398 در 12:28، arshia3even گفته است : پسورد چیه؟ دوست گرامی فایل فشرده شده اصلاً پسورد نداره به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر