vortex team 1,443 ارسال شده در 26 فروردین 1398 Telegram Seener Pro v5.0 by RP SOFT این برنامه برای افرادی هست که قصد دارن واسه پست های تلگرام بازدید بزنن بخصوص برای افرادی مناسب هست که تو چالش ها شرکت میکنن و نیاز به بازدید بالای دارن میخوره Description: An application designed to increase the visibility of your Telegram Channels Recent changes: Save settings and load them Same time (slow) Minimize in the tray Change an item The Auto Getter has been restored Improved software performance and bug fixes UI changed according to the user's comments fixed delete link issue add always on top option add another method core updated minor bug fixes لینک دانلود: password: Please login or register to see this link. Please login or register to see this link. به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
alireza09 0 ارسال شده در 2 اردیبهشت 1398 سلام و خسته نباشید / از کار افتاده؟ به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
jiz.viz 0 ارسال شده در 14 تیر 1398 سلام کسی ورژن 7 و کرک شده این برنامه رو داره ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
djfhh 0 ارسال شده در 7 مرداد 1398 سلام من telegram seener رونصب کردم اما چرا لینکا رو که کپی میکنم سین نمیزنه؟ به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
vortex team 1,443 ارسال شده در 7 مرداد 1398 سلام برنامه به احتمالی از کار افتاده و فکر نمیکنم دیگه کار بکنه نسخه جدید پیدا کنم قرار میدم به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
poya76 0 ارسال شده در 17 آبان 1398 سلام پیداش نکردید؟ به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر