vortex team 1,443 ارسال شده در 1 آبان 1397 آموزش ساخت کمبو با SLAYER Leecher v0.6 این ابزار یه لیچره فوق العاده هست که میتونی باهاش کمبو ایمیل:پسورد و یوزر:پسورد و ایمیل جمع کنید. این برنامه میتونه کمبو های خوبی برای کرک اکانت های گیمیگ و استیم و فیلم و v*p و... باشه امکانات: لیچر کمبو ایمیل:پسورد لیچر کمبو یوزر:پسورد لیچر کمبو ایمیل سرعت بالا در لیچ و... لینک دانلود برنامه: Please login or register to see this link. لینک آموزش برنامه: https://www.aparat.com/v/JTwDB به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
mnigritude 2 ارسال شده در 7 آذر 1397 سلام، ظاهرا سایت آپارات ویدئو را حذف کرده . به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
vortex team 1,443 ارسال شده در 9 آذر 1397 سلام چک شد آموزش پاک نشده لینک سالمه به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
jovial89s 2 ارسال شده در 1 دی 1397 ویدیو سالمه من با همین ویدیو این سایت رو پیدا کردم ! به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
مهدی 1 ارسال شده در 4 فروردین 1398 چه چیزی باعت خطای ارتباط در این نرافاز میشه به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
vortex team 1,443 ارسال شده در 16 فروردین 1398 در در 4 فروردین 1398 در 07:48، مهدی گفته است : چه چیزی باعت خطای ارتباط در این نرافاز میشه عکسی از خطا بفرستید چکنم به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
mohammadreza123 0 ارسال شده در 1 مرداد 1398 داداش این ایراد داره یه دونه دیگه نداری به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
TurboRah 2 ارسال شده در 1 شهریور 1398 خب مثل اینکه درست شد با همه تاخیر ها بلاخره قسمت اصلی جزوه رو که خیلی وقت بود تقریبا حاضر بود رو تکمیل کردم و ... بفرمایید: 4 به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
soheil2831 1 ارسال شده در 27 آذر 1398 سلام در قسمت resultat در سیستم خودم بهم 1800 تا و در vps 2500 میده و بیشتر نمیشه باید چه کنم؟ به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
rezaptc20 0 ارسال شده در 11 آذر 1399 سلام چرا برای من کار نمیکنه مرحله اول رو انجام میدم ولی مرحله دوم اصلا همش ارور میده چیزی ام پیدا نمی کنه به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر