vortex team 1,217 ارسال شده در 19 شهریور 1397 Raptor III این برنامه امکانات زیادی داره مثل درست کردن کمبولیست و پاک کردن کمبو مشابه و لیچر. این برنامه هنوذم مورده استفاده کرکر های عزیزه. لینک دانلود برنامه: password: Please login or register to see this link. Please login or register to see this link. به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
jackhacker 2 ارسال شده در 2 تیر 1398 طرز استفاده اش چگونه است؟؟ به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
aliawliam 3 ارسال شده در 25 تیر 1398 سلام بعد از زدن گذینه make combo ارور میده علتش چیه به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
vortex team 1,217 ارسال شده در 25 تیر 1398 در در 2 تیر 1398 در 13:38، jackhacker گفته است : طرز استفاده اش چگونه است؟؟ سلام در دوره اموزش هک اینستاگرام یاد داده شده درصورت مشکل سوال خودتون رو بپرسید به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
vortex team 1,217 ارسال شده در 25 تیر 1398 در 5 ساعت قبل، aliawliam گفته است : سلام بعد از زدن گذینه make combo ارور میده علتش چیه سلام تصویری از ارور بفرستین تا مشکل رو بدونیم به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
aliawliam 3 ارسال شده در 29 تیر 1398 در در 25 تیر 1398 در 23:48، vortex team گفته است : سلام تصویری از ارور بفرستین تا مشکل رو بدونیم این ارور رو میده (invalid filename) حتی اگه بعد از باز کردن برنامه بخوام ضرب در بزنم همین ارور رو میده ( هم موقع خارج شدن این ارور رو میده هم موقع زدن ساخت کمبوی) برای خارج شدن مجبورم از تسک منیجر استفاده کنم . تصویر رو چطور ارسال کنم؟ به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
amigoglb 1 ارسال شده در 1 مرداد 1398 (ویرایش شده) سلام من با فیلم آموزش هک اینستا به مرحله آخر که Raptor هست رسیدم. ولی خوب مشکل و سوال کلی و اساسی اینه که پسورد طرفی که میخوایم هک کنیم رو از کجابیاریم؟چون شما در فیلم پسورد تارگت رو داشتین. ویرایش شده 1 مرداد 1398 توسط amigoglb به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
vortex team 1,217 ارسال شده در 1 مرداد 1398 در 4 ساعت قبل، amigoglb گفته است : سلام من با فیلم آموزش هک اینستا به مرحله آخر که Raptor هست رسیدم. ولی خوب مشکل و سوال کلی و اساسی اینه که پسورد طرفی که میخوایم هک کنیم رو از کجابیاریم؟چون شما در فیلم پسورد تارگت رو داشتین. سلام دوست عزیز من در فیلم گفتم پسورد طرفو نمیدونم و میام پسورد لیست مینویسم و در کنارش پسورد اصلیم میزارم تا نحوه کار کرد برنامه رو یاد بگیرید شما برای پیدا کردن پسورد طرف مقابل باید خودت بنویسی بزودی یه آموزش ساخت پسورد لیست میزارم تا مشکلاتتون حل بشه به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
rahim27 2 ارسال شده در 26 آذر 1398 در در 25 تیر 1398 در 18:10، aliawliam گفته است : سلام بعد از زدن گذینه make combo ارور میده علتش چیه آره درسته , خطای invalid name میده , مشکل از کجاست ؟! به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر